Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Stuart Catering
  
Adres:Gentplaats 1
Postcode:2000
Plaats:Antwerpen
  
Telefoon:0473 12 99 79
Website:http://www.stuartcatering.be

INFORMATIE

Stuart Catering is niet zomaar een traditioneel cateringbedrijf, wij noemen onszelf conceptbouwers!

 

Wij zien het als onze missie om u te inspireren met onze basisconcepten en uw evenement uit te werken tot in de perfectie.

We installeren een cocktailbar of prikkelen uw zintuigen met een gepersonaliseerde bottled cocktail. Of we pakken uit met een Latijns-Amerikaans getint aperitiefmoment met niet te versmaden tacos en fantastische pisco sour, gevolgd door een foodcourt. Al keuvelend kunnen uw gasten hun ogen de kost geven en onze buffetten bezoeken. En toetasten uiteraard!

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de horeca en catering en deel uitmakend van de Taste Restaurant Group hebben we veel noten op onze zang wanneer het gaat om eten, drinken en service.

 

Ons aanbod gaat van fijnere gerechten gebracht door Brasserie Appelmans over stoere BBQ-gerechten powered door Black Smoke tot Latijns-Amerikaans geïnspireerde food & drinks ondersteund door The Dirty Rabbit. U heeft maar te kiezen. Of misschien net niet: throw it in a mix voor de leukste recepties, walking dinner en menuformules!

 

Stuart Catering heeft naam opgebouwd inzake productlanceringen, personeelsfeesten, openingen, seminaries, privé-feesten en staat voor originaliteit, garandeert kwaliteit en zorgt voor een fijne beleving!

 

 


 

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Traiteurs.be