Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

INFORMATIE

Nuttige informatie over Traiteurs.be

Traiteurs.be maakt het zoeken naar een traiteur of (party)cateraar voor uw feest erg eenvoudig en biedt u een helder overzicht van het aanbod van de betere traiteurs en cateraars van Vlaanderen. Onderstaand treft u nog wat aanvullende informatie aan over de horecabranche en aanverwante onderwepen.

Bent u traiteur of cateraar, dan kunt u nalezen hoe u zich kunt registreren voor vermelding op dit portaal op deze pagina..  

CATERING EN DE TRAITEUR

De ontwikkeling van de "catering-cultuur"

Steeds vaker maken naast bedrijven ook steeds meer particulieren graag gebruik van de diensten van een professionele cateraar of traiteur voor de verzorging van feesten en partijen. Het gevoel dat men zelf niets hoeft te doen op het feest en alles en iedereen op en top verzorgd wordt, is een luxe gevoel dat men tevens in staat stelt zelf intens van het feest mee te genieten. De tijd die men kwijt zou zijn voor het organiseren, inkopen van producten, het huren van materialen en niet te vergeten de service en de vuile vaat, weegt steeds minder vaak op tegen de kosten van een professionele partycateraar of traiteur.

Van 2 tot 20.000 personen

Bij ieder evenement of feest past uiteraard weer een ander type cateraar of traiteur. Van een romantisch ontbijtbuffet aan huis, tot het afhuren van een gans kasteel voor uw gasten... in de gastronomische wereld van de catering en traiteur is alles mogelijk. U vindt op in deze gids zowel grote al kleine cateraars, perfect passend bij uw eigen feest-idee. Ook heeft iedere cateraar weer zijn eigen specialiteit of streek-receptuur of bereidingswijze.

1001 verschillende sferen en smaken..

Onderstaand treft u een kleine selectie van het soort cateraars en traiteurs en aanvullende leveranciers voor uw feest er zoals zijn:

Spaanse tapa's
Franse haute quisine
Indisch
Indiaas
Thais / asian
Mediterraan
Japans / sushi
Oesters & caviaar
Pannekoeken
Cocktails
Champagne & Cava
Taco's & Burrito's
Hotdog's & Hamburgers
Hors d'oeuvres
Patat / Frietkar
Paella
Fingerfood
BBQ
Raw-food
Sea-food
Biologische catering

En uiteraard nog veel meer, dus zoek en vind de passende cateraar op de site via de zoekbox op keywoord of via de landkaart.

Op een geslaagd feest!

 

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Traiteurs.be